Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü

Vízfertőtlenítő és tisztító tabletta ( 100 db.-os ) KATADYN

Ár:
12.000 Ft (9.449 Ft + ÁFA)
 
Túlélő túrák , kirándulások elmaradhatatlan tartozéka !
Hatástalanítja a vízben lévő baktériumokat, környezetbarát, és megakadályozza a kórokozók elszaporodását. Ideális utazások során, vakációk idején. 1 tabletta 1 liter víz tisztítását végzi el.

Leírás és Paraméterek

Az ár 100 db. tablettára ( 1 doboz ) vonatkozik ! Darabra is árusítjuk , 120-ft / db. áron.

Minőségét megőrzi : 2032.12.hó

A Micropur meggátolja a kórokozók elszaporodását és a kellemetlen szag kialakulását víztároló tartályokban és csövekben.
A Micropur hatása az ezüst baktériumölő hatásán alapul. Eltérően a klórtól, melynek hatása csak néhány órán keresztül tart, az ezüst ionok legalább 6 hónapig megőrzik a víz minőségét. Az ezüst ionok hozzátapadnak a mikroorganizmusok sejtfalaihoz ezzel megakadályozva azok elszaporodását.
A Micropur alkalmazható minden olyan helyen, ahol a víz hosszú ideig marad a rendszerben (légkondicionálók, fűtési rendszerek, párásító berendezések, víztartályok, inkubátorok stb.)
Ideális megoldás az ivóvíz tartósítására hajókban, lakóautókban stb.
A Micropur tiszta (tisztított) vízben használható. A zavaros vízben lebegő anyagok csökkenthetik a klór és az ezüst ionok hatását.

  • Ezüst ionokat tartalmaz > megőrzi a víz minőségét legalább 6 hónapig
  • Nem tartalmaz klórt > semleges szag- és ízhatás
  • Egyszerű használat > nagy fokú biztonság a felhasználónak
  • Kis méretű és kézhez álló kiszerelés > bárhol jól elfér
  • Nincs káros összetevő > nincs az egészségre káros mellékhatás
  • 8 évig eltartható > nagy mennyiség tárolható veszteség nélkül

Használati utasítás

  • Tegyük a tablettákat az edénybe, töltsük meg vízzel, és jól rázzuk fel. Várjunk 10 percig majd hagyjuk hatni 2 órán keresztül