Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü

Szállítás / Fizetés

Szállítás

ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK - 

VÁSÁRLÁSI-, SZÁLLÍTÁSI-, ÉS GARANCIÁLIS  FELTÉTELEK
 

- VÁSÁRLÁS

- SZÁLLÍTÁS

- GARANCIA

ADATVÉDELEM

ÜZEMELTETŐI ADATOK

 

Vásárlás

Az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor.

Felhívjuk a figyelmet, hogy megrendelésre érkező termékeinknél, a folyamatos valutaingadozást figyelembevéve állapítjuk meg a végeleges eladási árat. Amennyiben eltér az áruházban megrendelt összegtől, postázás előtt természetesen telefonos vagy írásbeli tájékoztatást végzünk.

Látogatóink a regisztráció után, a választott felhasználónevével és jelszóval tudnak vásárolni, illetve regisztráció nélküli vásárlási mód esetén adataik megadásával is vásárolhatnak. Az oldalainkon szereplő termékeket a mellette szereplő bruttó áron értékesítjük, tehát a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza! A szállítási költséget a vásárló fizeti, amelynek mértéke a csomag nagyságától, súlyától, fizetési módtól függően változik! További részletek a szállítás bekezdés alatt. A külföldi beszerzésű termékek árának változtatási jogát - a folyamatos valuta árfolyam ingadozás függvényében - fenntartjuk. Az esetlegesen kialakult magasabb költségről a vásárlót minden esetben megadott elérhetőségein előzetesen értesítjük még a szállítás megkezdése előtt!

A  távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg a fogyasztót internetes vásárlás esetén, és e jogát  minden esetben gyakorolhatja.
Amennyiben a vásárló meggondolta magát, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Fontos, hogy ennek olyan írásos nyoma maradjon, hogy az elállás időpontját vita esetén később igazolni lehessen.
Kérjük, minden esetben őrizze meg a csomagban található blokkot, áfás számlát és a csomagot kiszállító cég átvételi bizonylatát.

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet a vásárló, és a termék visszaküldése esetén követelheti a kereskedőtől az általa kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére.  Természetesen a 14 munkanapos határidő alatt bármikor elállhat a vásárló a szerződéstől, de a jóhiszeműség és a tisztesség általános követelménye szerint a termék átvételét követően, annak kipróbálása, megvizsgálása és a rendeltetésszerű használatra való alkalmasságáról történő megbizonyosodás után haladéktalanul döntenie kell a termék megtartásáról vagy esetleges visszaküldéséről.
Elállás esetén az értékesítő köteles a kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni. Így van ez akkor is, ha a kereskedő a megrendelést nem tudja teljesíteni. Ha a vevő eláll a szerződéstől, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevőnek kell állnia, egyéb díjat, költséget azonban nem követelhet az értékesítő.

45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről.
A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket a szolgáltatónak. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


Vállalkozásunk rendelkezik üzlethelyiséggel, így az esetleges elállási nyilatkozatot személyesen is átadhatja, és az eladóval igazolt módon átvetetheti a kapcsolat menü alatt megjelölt telephelyen. A visszaküldendő termék nem adható fel utánvétellel vagy portóval.

Amennyiben a terméket nem rendeltetésszerűen használták, az eladó kártérítést követelhet a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt.

Szállítás, fizetés

 A Rebel’s Kft. az MPL csomagküldési szolgáltatásait veszi igénybe.

Utánvét: A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk. A Magyar Posta utánvételi szelvényei közül a „Kísérő okirat árufizetéses időgarantált csomaghoz” küldeményfajtát használjuk. Az utánvételi fajták közül ez a legkedvezményesebb és a leggyorsabb típusú küldeményfajta. A csomag 2 munkanapon belül a címzetthez ér. Amennyiben a megrendelő nem tartózkodik a megadott címen a kézbesítéskor, a postás által otthagyott értesítővel, a csomag a megadott postahivatalban átvehető 10 munkanapon belül. A vételár a kiválasztott áru melletti ár és tartalmazza az általános forgalmi adót. A szállítási költség a szállítás helyétől ill. csomag értékétől, súlyától függően változhat. Pontos információt a szállítás költségeiről a Magyar Posta mindenkori hivatalos díjszabása nyújt: www.posta.hu

Személyes átvétel: Lehetőség van az internet-en keresztül megrendelt áru személyes átvételére a Rebel’s Kft Militarypláza váci üzletében, Vác, Széchenyi u. 42. (vasútállomás mellett). Ez esetben kérjük jelezni a személyes átvételt, mert ellenkező esetben a postaköltséget a megrendelőre terheljük.

Előre utalás: A megrendelt terméket lehetőség van előre utalással is megvásárolni. Kérjük, hogy a megrendelés folyamán a „rendeléssel kapcsolatos megjegyzés” rovatban jelezze előreutalásos fizetési szándékát, illetve a számla tulajdonosának nevét, amelyről az átutalás érkezik. Megrendelése után kollégánk tájékoztatja a szállítási költséggel terhelt összegről telefonon és/vagy e-mailben, amelyet a következő számlaszámra kérünk átutalni a telefon hívás után:

Rebels Kft.

Centrál Takarék Szövetkezet
66000169-10004304-00000000

 
Az utalás megérkezését követően a csomagot azonnal átadjuk kiszállításra! 
Az előre utalás választásával, Ön kedvezőbb szállítási költségeket vehet igénybe!

Számlaadás:

- Számlát, blokkot vagy nyugtát minden vásárlónknak a Magyarországon érvényben lévő rendelkezések  szerint adunk.

- ÁFÁ-s számla igényét kérjük, jelezze előre a megrendeléskor! Utólag nem áll módunkban Áfá-s számlát kiállítani.

- Kérjük a vásárlást igazoló blokkot / számlát a garanciaidő lejártáig megőrizni!

 Garanciális ügyintézés

- A Rebel’s Kft. az eladott árukra a törvényben megállapított szavatossági időt vállalja.

- Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért felelősséget nem vállal.

- Garanciát csak a vásárláskor adott számlával, blokkal vagy nyugtával ill. jótállási jeggyel lehet érvényesíteni.

- Amennyiben nem megfelelő méretet vagy színt sikerült választania, az árut a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet  - alapján érvényesítheti a rendeletben szabályzott módon és határidőkkel. (Lásd. Fentebb – Vásárlás rész)  
Használt árura, ruházatra, lábbelikre GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK!
Az elállási jog nem érvényesíthető azon termékeinkre, amelyet természetüknél fogva nem lehet visszaszolgáltatni, illetve a kazettákra, CD lemezekre.

Reklamáció:

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos panaszait, problémáit az alábbi úton intézheti:

- Telefonon: +36-20-313-5628      
                     Gyenge János ügyvezető
                     +36-20-571-9425 
                      üzlet

- E-mail-en: info @ militaryplaza . hu

- Postai úton: Rebel’s Kft. 2600 Vác, Széchenyi u. 42.

-  Személyesen: a Rebel’s Kft Militarypláza váci üzletében, Vác, Széchenyi u. 42.

Adatvédelem:

A megrendelők személyes adatainak a felhasználása az Adatvédelmi Törvény hatályos rendelkezéseinek értelmében történik, a Rebel’s Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, a rendelésekhez használja fel és semmilyen formában nem adja tovább. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt.

Üzemeltetői adatok:

Cégszerű elnevezés : Rebel’s  Kereskedelmi és Szolgáltató kft

Adószám : 12088021-2-13

Cégjegyzékszám, kibocsátó cégbíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság. Cg.13-09-084548/17 szám

Elektronikus elérhetőség: info @ militaryplaza . hu·

Telefonszám : +36 20 313-5628  , +36 20 571-9425

Kapcsolattartó személy: Gyenge János üv.

A szerződés nyelve: magyar

Termékkínálat meghatározása : Military  és, munkaruházat , camping cikkek , túrafelszerelések , kiegészítők , ajándék tárgyak .