Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü

Munkavédelmi cipők, bakancsok

A munkavédelem - azon túl, hogy nagyon drága, ha hiányos a felszerelés bizonyos szakmákban - a Te épségedért is fontos. Szoktam mondani, csak annyit költs munkavédelmi bakancsra, amilyen fontos neked a munkádhoz a lábad :) Persze cél a kényelem, jó szellőzés is, ha egész nap ilyet viselsz! Ne spórolj a lábadon! 

Rendezés:
12.490 Ft
munkavédelmi bakancs
6.990 Ft
Ahhoz, hogy biztonságosan dolgozhass, nem kell belefőlnöd a bakancsba. Jól szellőző munkavédelmi szandál ajánlatunk remek tulajdonságokkal rendelkezik a biztonságos munkavégzés érdekében. Acélbetétes, csúszásmentes, sav és olajálló... stb. Ajánlom figyelmedbe a részleteket!
6.490 Ft
Ha szeretnél egy elérhető árú de mégis megbízható, minőségi munkavédelmi bakancsot, akkor megtaláltad. Ez a bakancs volt már 7490.-; 6490.-; és most egy még kedvezőbb árat sikerült rá kialakítanunk azoknak, akik komolyan veszik a munkát!