Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

CÉGISMERTETŐ

Cégünket 1995-ben – a múlt évezredben – alapítottuk. A kezdeti időben könnyűzenei (pop, rock, heavy metal, stb.) hanghordozókkal és a hozzájuk tartozó járulékos termékekkel – mintás pólók, kapucnis pulóverek, rockzenei relikviák – forgalmazásával foglalkoztunk.

Military-shop Vác

Figyelembe véve és rugalmasan követve egyre bővülő vásárlókörünk igényeit, folyamatosan színesítettük, növeltük kínálatunkat.

Az évek során üzletünk árukészletét katonai, „túlélési” szabadidős (outdoor) és kemping ruházati termékekkel és felszerelési tárgyakkal bővítettük, valamint nyitottunk a munkaruházat és rendvédelmi (security) ruházat felszerelés felé is.

Military Shop Vác - belülről

Cégünket megalapítása óta a rugalmasság, kreativitás és a versenyképes árak jellemzik. Az idő szavát követve új, on-line kapcsolattal és vásárlási lehetőséggel szeretnénk mind kényelmesebbé tenni vevőinknek a tájékozódást a választáshoz és a vásárláshoz. Igyekszünk termékeinkről, árukészletünkről naprakész információt nyújtani és minden megrendelést kielégíteni. Bízunk benne, hogy minél nagyobb megelégedéssel látogatják honlapunkat. Valljuk, hogy a megfelelő tradíciók és bizalom nélkül nincs tartós kereskedelmi tevékenység, üzleti kapcsolat. Kereskedelmi tevékenységünk nem csupán a virtuális világban zajlik, hanem rendelkezésére állunk a „való világban”, váci üzletünkben, ahol árukészletünkről személyesen is meggyőződhet.

Előre is köszönjük bizalmát!

Üzemeltetői adatok:

Cégszerű elnevezés : Rebel’s  Kereskedelmi és Szolgáltató kft

Adószám : 12088021-2-13

Cégjegyzékszám, kibocsátó cégbíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság. Cg.13-09-084548/17 szám

Elektronikus elérhetőség: info @ militaryplaza . hu

Telefonszám :  +36 20 571-9425

Kapcsolattartó személy: Gyenge János üv.

A szerződés nyelve: magyar

Termékkínálat meghatározása : Military  és, munkaruházat , camping cikkek , túrafelszerelések , kiegészítők , ajándék tárgyak .