Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü

Csajkák

A csajka egy kiváló eszköz túrázóknak, hiszen kettő az egyben termékről lévén szó, kis helyet foglal, praktikusan csomagolva és rendkívül könnyű is. Legtöbbször övre, táskára szerelhető a kulacs, tányér kombináció, így nem foglal plusz helyet a hátizsákban sem.

Rendezés:
6.990 Ft

A Magyar Néphadseregnél használt 14 literes háti ételhordó . 2 db. 7 literes alumínium edény , rugalmas gumi borítással ,váll szíjazattal ,aminek segítségével az ételhordót háton tudjuk szállítani . Termék különlegességünk Motoros Találkozók , Túrák , Kirándulások hű kísérője. Mivel két különálló tartállyal rendelkezik , így két fajta ételt , vagy italt is szállíthatunk benne egyszerre. Hőszigetelt kiképzése miatt télen meleg , nyáron hideg étel-ital tárolására , szállítására javallt. Ha ezt megtöltöd sörrel vagy borral , és így toppansz be egy szabadtéri buliba biztosan Te leszel a nap , vagy est fénypontja ! :-)