Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Kapcsolat

Kapcsolat

Címünk: 2600 VÁC, Széchenyi u. 42. (Rebel’s Militaryplaza )

Telefon: +36-20-571-9425 üzlet

Fax: +36-27-319-284

Gyenge János ügyvezető

Írj nekünk itt... és megkapjuk e-mailben.

E-mail: info (kukac) militaryplaza.hu

/ biztonsági okokból a "(kukac)" helyettesítendő @ jellel, szóköz nélkül/
           

Üzletünk nyitvatartása:  hétfő – péntek : 8.00 – 17.00

                                    szombat           : 8:00 – 12.00

Nagyobb térképre váltás

Budapest felől a 2/A jelű főúton érkezve Sződliget felé hajtson ki, majd a településen áthaladva forduljon jobbra (a 2-es útra) Vác felé. A települést (Vác) elérve az 5. lámpánál (lámpa előtt) forduljon jobbra és végig egyenesen haladjon a vasútállomásig. Üzletünket az utca végén bal oldalt, a taxi megállónál, a vasútállomás előtt találja.

A 2-es úton Budapest felől Sződliget után megegyezik az útvonal az előzővel.

Észak felől megközelítve a várost, Vác északi lehajtónál hagyja el a 2/A főutat, majd a településre behajtva haladjon egyenesen a főúton a Rákóczi térig. Itt forduljon balra, majd a Zrínyi utcán forduljon jobbra. A buszpályaudvarnál túlhaladva a 2. lehetőségnél hajtson balra (Széchenyi u.) majd a Vác vasútállomásnál bal oldalt találja az üzletet.

Szob felől Vác felé haladva hajtson jobbra a körforgalomnál (első lehetőség jobbra), majd a főúton haladva kövesse az előző leírás útmutatását.

Gyalogosan vagy tömegközlekedéssel érkezve a városba, érdeklődjön Vác vasútállomás felől. A bolt közvetlen mellette található.

  Military Shop Vác

Partnerünk a szuperpiac.hu
SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!

#Írj nekünk:

Ezen az oldalon személyes adatok megadása történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatónk itt olvasható, amely az űrlap elküldésével elfogadásra kerül.