Adataid nálunk teljesen biztonságban lesznek! >>> Weboldalunkon a működéshez szükséges és a látogató élményének javításához ezt segítő "sütiket" használunk, ha engedélyezed. Amennyiben nem, sajnos nem mindent tekinthetsz meg az oldalon. Elfogadod? További információ
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linken tekintheted meg.

" Hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés. A hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés célja a címzett teljes körű általános, vagy személyre szabott tájékoztatása az Adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről, értesítés szolgáltatások változásáról, elmaradásáról.. "
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-117097/2017.

" Kamerarendszer üzemeltetés. Az adatkezelés célja a megfigyelt terület védelme és az érintettek azonosítása. (2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 29/A., 2600 Vác, Széchenyi utca 42.). "
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-117096/2017.

" Közösségi oldalakon történő jelenlét. A közösségi portálokon, különösen a Facebook-on történő jelenlét és az azzal kapcsolatos adatkezelés célja a weboldalon található tartalmak közösségi oldalon történő megosztása, publikálása, marketingje. A közösségi oldal segítségével az érintett tájékozódhat a legújabb akciókról is.. "
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-117100/2017.

" Panaszkezelés. Az adatkezelés célja a panasz közlésének lehetővé tétele, valamint a kapcsolattartás.. "
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-117102/2017.